Gemeentepenning Home-Start

Tijdens de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december 2017, hebben wij onze vrijwilliger Truus Lock in het zonnetje gezet. 

Truus is al 15 jaar als vrijwilliger binnen ons project Home-Start actief en heeft in deze periode meer dan 10 gezinnen een steuntje in de rug geboden met haar liefdevolle en warme karakter. Voor haar inzet en toewijding tijdens deze 15 jaar is Truus, door Home-Start Sliedrecht, voorgedragen voor een gemeentepenning. Tijdens de Nationale Vrijwilligersdag kreeg Truus, onder toeziend oog van haar familie, medevrijwilligers, co√∂rdinator en de voorzitter van het bestuur van Humanitas, de gemeentepenning uitgereikt door wethouder Hanny Visser.

Truus was in de afgelopen jaren actief in verschillende gezinnen, met diverse afkomsten en uiteenlopende hulpvragen. Overal heeft zij een waardevolle bijdrage geleverd; ouders ontlast door spelletjes te doen met de kinderen, meegedacht in de opvoeding, ouders soms een spiegel voorgehouden en vooral gekeken naar wat gezinnen nodig hadden om uiteindelijk op eigen kracht verder te kunnen gaan. We hopen dat ze nog lang deze bijdrage wilt blijven geven. 

Terug naar het nieuwsoverzicht