Bezoek Plaswijckpark groot succes bij gezinnen en vrijwilligers van Home-Start

Afgelopen zaterdag bezochten de deelnemers met hun gezinnen en de vrijwilligers van Home-Start Barendrecht, Dordrecht, Gorinchem, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht het Plaswijckpark in Rotterdam. Dit bezoek werd georganiseerd ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Home-Start Nederland.

De ochtend begon voor velen met het verzamelen bij de opstapplaats voor de bus richting het Plaswijckpark, anderen gingen met eigen vervoer. Bij aankomst was het bij de ingang van het Plaswijckpark al een drukte van belang toen iedereen bij elkaar kwam. Eén van de coördinatoren lichtte daar het programma kort toe. 

Na de toelichting was iedereen vrij om te gaan waar hij of zij wilde en verspreidde iedereen zich door het park met de afspraak elkaar bij de lunch weer te treffen in het grote restaurant. Het was wat regenachtig waardoor een gedeelte van de gezinnen gebruik maakten van de overdekte speelfaciliteiten van het park, zoals een midgetgolf baan en een indoor speelpark. Toch weerhield het sommige kinderen niet om met regendruppels in de waterattracties te stappen. Ook werd er met een overdekte boot genoten van de omgeving achter het park. 

Na een paar uurtjes plezier maken, was het tijd voor de gezamenlijke lunch. In het grote restaurant van het Plaswijckpark kreeg iedereen een drankje, frietje en een waterijsje.

’s Middags was het droog en kwam de zon zelfs nog tevoorschijn. De buitenattracties werden daardoor drukker bezocht. Gezinnen liepen door het park en bezochten de dieren. De vrolijk gekleurde trein die door het park reed, was ook erg populair onder de gezinnen. En daarnaast werd er ook veel gebruik gemaakt van de skelterbaan en het zwembad. 

Iedereen was heel enthousiast en positief. Blije en voldane gezichten vertrokken aan het einde van de dag richting huis. En door al die positieve berichten en blije gezichten kijken wij terug op een geslaagde dag!

Terug naar het nieuwsoverzicht