CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 033 479 0840
  • Adres:
  • Humanitas Eemland is actief in: Achterveld, Achterveld Gd, Achterveld Ut, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Eemdijk, Garderen, Hoogland, Hooglanderveen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Lage Vuursche, Leusden, Scherpenzeel, Scherpenzeel Gd, Scherpenzeel Gld, Soest, meer...

Activiteiten van Humanitas Eemland

Wij bieden hier sociale hulp aan mensen met (licht) sociale problemen. Deze hulp verlenen wij aan mensen die moeite hebben  sterkere sociale contacten te leggen.

Na het verlies van een partner, familielid of goede vriend lijkt het leven stil te staan.  Je wereld is uit balans. Humanitas Steun bij Rouw biedt activiteiten om verlies en verdriet een plaats te geven

Meer activiteiten van Humanitas Eemland
Vacatures
Communicatie Vrijwilliger en/of stagair

Wil jij Humanitas Eemland helpen met eigentijds netwerken als vrijwilliger en/of stagiair ? Jij bent onderdeel van de connected world. Jouw wereld bestaat uit netwerken (communities) en jij voelt je daar als een vis in het water.

Groepsbegeleider Humanitas praatcafé

Groepsbegeleider Humanitas praatcafé Hoe leer je een taal beter dan door veel te praten? Het Humanitas Praatcafé is een plek om met elkaar in gesprek te gaan, in een ontspannen sfeer.

Coördinator Taalmaatjes

Vacature Coördinator Taalmaatjes Het project Taalmaatjes van Humanitas-Eemland heeft als doel de taalvaardigheid van anderstaligen te verbeteren en daarmee bij te dragen aan een goede integratie in de Nederlandse samenleving.

Bekijk alle vacatures

Café Vrijdenken van 7 juni 2019

Coórdinator Natasja Huisman geeft uitleg over het project Begeleide Omgangs Regeling (BOR).

//www.youtube-nocookie.com/embed/fpyQmDJV1m8
Vacatureoverzicht 2
Vacature Coórdinator Rouwcafé

Spreekt het onderwerp ‘rouw na een verlies’ je aan? Als coördinator Rouwcafés kun je veel betekenen voor mensen die te maken hebben met rouw.

Samen is het Leuker

Vind jij ook dat het samen leuker is dingen te ondernemen dan alleen? Wil jij hierin voor iemand iets betekenen ?

Maatje gezocht voor bezoek concerten Klassieke Muziek

Je moet er maar van houden: klassieke muziek! ‘Ik, man (1966), hou inderdaad erg van klassieke muziek en wil graag met een gelijkgestemde, man of vrouw, naar concerten. 

Bekijk alle vacatures

-Eendracht door diversiteit-

-Humanitas vrijwilliger-