CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 033 479 0840
  • Adres:
  • Humanitas Eemland is actief in: Achterveld, Achterveld Gd, Achterveld Ut, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Eemdijk, Garderen, Hoogland, Hooglanderveen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Lage Vuursche, Leusden, Scherpenzeel, Scherpenzeel Gd, Scherpenzeel Gld, Soest, meer...

Activiteiten van Humanitas Eemland

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Na het verlies van een partner, familielid of goede vriend lijkt het leven stil te staan.  Je wereld is uit balans. Humanitas Steun bij Rouw biedt activiteiten om verlies en verdriet een plaats te geven

Meer activiteiten van Humanitas Eemland
Vacatures
Communicatie Vrijwilliger en/of stagair

Wil jij Humanitas Eemland helpen met eigentijds netwerken als vrijwilliger en/of stagiair ? Jij bent onderdeel van de connected world. Jouw wereld bestaat uit netwerken (communities) en jij voelt je daar als een vis in het water.

Groepsbegeleider Humanitas praatcafé

Groepsbegeleider Humanitas praatcafé Hoe leer je een taal beter dan door veel te praten? Het Humanitas Praatcafé is een plek om met elkaar in gesprek te gaan, in een ontspannen sfeer.

Taalmaatjes

Vacature Taalmaatjes Het project Taalmaatjes van Humanitas-Eemland heeft als doel de taalvaardigheid van anderstaligen te verbeteren en daarmee bij te dragen aan een goede integratie in de Nederlandse samenleving.

Bekijk alle vacatures

Vacatureoverzicht 2
Vacature secretariaat Humanitas Eemland

Gastvrije duizendpoot secretariaat Humanitas Eemland  Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger, vriendelijk, positief kritisch en met een sociaal hart. 

Vacature Coórdinator Rouwcafé

Spreekt het onderwerp ‘rouw na een verlies’ je aan? Als coördinator Rouwcafés kun je veel betekenen voor mensen die te maken hebben met rouw.

Bekijk alle vacatures

Café Vrijdenken van 7 juni 2019

Coórdinator Natasja Huisman geeft uitleg over het project Begeleide Omgangs Regeling (BOR).

//www.youtube-nocookie.com/embed/fpyQmDJV1m8
-Eendracht door diversiteit-

-Humanitas vrijwilliger-