CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 033 479 0840
  • Adres:
  • Humanitas Eemland is actief in: Achterveld Gd, Achterveld Ut, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Eemdijk, Garderen, Hoogland, Hooglanderveen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Lage Vuursche, Leusden, Scherpenzeel Gd, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stoutenburg Noord, meer...

Activiteiten van Humanitas Eemland

Wij bieden hier sociale hulp aan mensen met (licht) sociale problemen. Deze hulp verlenen wij aan mensen die moeite hebben  sterkere sociale contacten te leggen.

Na het verlies van een partner, familielid of goede vriend lijkt het leven stil te staan.  Je wereld is uit balans. Humanitas Steun bij Rouw biedt activiteiten om verlies en verdriet een plaats te geven

Meer activiteiten van Humanitas Eemland
Vacatures
Bestuurslid gezocht voor vrijwilligersorganisatie

Humanitas Eemland zoekt een enthousiast  bestuurslid voor het aandachtsgebied kind en ouders. Gezien de samenstelling van het bestuur geniet een vrouw de voorkeur.

Communicatie Vrijwilliger en/of stagair

Wil jij Humanitas Eemland helpen met eigentijds netwerken als vrijwilliger en/of stagiair ? Jij bent onderdeel van de connected world. Jouw wereld bestaat uit netwerken (communities) en jij voelt je daar als een vis in het water.

Groepsbegeleider Humanitas praatcafé

Groepsbegeleider Humanitas praatcafé Hoe leer je een taal beter dan door veel te praten? Het Humanitas Praatcafé is een plek om met elkaar in gesprek te gaan, in een ontspannen sfeer.

Bekijk alle vacatures

Café Vrijdenken

Café Vrijdenken van 4 oktober 2019 met als thema Home_Start

Marianne ter Maat ,coördinator verteld boeiend en interessant over Home-Start van Humanitas Eemland.

//www.youtube-nocookie.com/embed/OStvNb5mE9Q
Vacatureoverzicht 2
Vacature Coórdinator Rouwcafé

Spreekt het onderwerp ‘rouw na een verlies’ je aan? Als coördinator Rouwcafés kun je veel betekenen voor mensen die te maken hebben met rouw.

Taalmaatjes

Vacature Taalmaatjes Het project Taalmaatjes van Humanitas-Eemland heeft als doel de taalvaardigheid van anderstaligen te verbeteren en daarmee bij te dragen aan een goede integratie in de Nederlandse samenleving.

Bekijk alle vacatures

-Eendracht door diversiteit-

-Humanitas vrijwilliger-