Eemland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 033 479 0840
  • Adres:
  • Humanitas Eemland is actief in: Achterveld, Achterveld Gd, Achterveld Ut, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Eemdijk, Garderen, Hoogland, Hooglanderveen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Lage Vuursche, Leusden, Scherpenzeel, Scherpenzeel Gd, Scherpenzeel Gld, Soest, meer...

Activiteiten van Humanitas Eemland

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. Naast groepsweken kunnen ze ook op vakantie bij een gastouder.  Leeftijd: van 6 tot 18 jaar.

Wij bieden hier sociale hulp aan mensen met (licht) sociale problemen. Deze hulp verlenen wij aan mensen die moeite hebben  sterkere sociale contacten te leggen.

Meer activiteiten van Humanitas Eemland
Vacatures
Communicatie Vrijwilliger en/of stagair

Wil jij Humanitas Eemland helpen met eigentijds netwerken als vrijwilliger en/of stagiair ? Jij bent onderdeel van de connected world. Jouw wereld bestaat uit netwerken (communities) en jij voelt je daar als een vis in het water.

Groepsbegeleider Humanitas praatcafé

Groepsbegeleider Humanitas praatcafé Hoe leer je een taal beter dan door veel te praten? Het Humanitas Praatcafé is een plek om met elkaar in gesprek te gaan, in een ontspannen sfeer.

Coördinator Maatjesproject

Humanitas Eemland zoekt een coórdinator voor het Maatjesproject.  Wil jij Humanitas Eemland helpen met het organiseren van het Maatjesproject als vrijwilliger en/of stagiair ?

Bekijk alle vacatures

Wij waren erbij

Humanitas zoekt vrijwilligers.

//www.youtube-nocookie.com/embed/VPQ5lHYWkBw
-Eendracht door diversiteit-

-Humanitas vrijwilliger-