Activiteiten Eemland

Maatjes op Maat Eemland

Wij bieden sociale en praktische ondersteuning. We zijn er voor de doener en voor de praters. De een vindt het fijn om samen iets te doen de ander wil graag kletsen. Of allebei kan natuurlijk ook. Vanuit het samenzijn komt vanzelf het contact. Er is geen termijn wanneer het klaar moet zijn.

Taalmaatjes Eemland

In een nieuw land aankomen is voor niemand makkelijk. Wij leren mensen die de Nederlandse taal redelijk beheersen, hun taal verder uit te breiden.

Vriendschappelijk huisbezoek - Amersfoort

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Vriendschappelijk huisbezoek - Regio Eemland

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Vriendschappelijk Huisbezoek Sociale Kringen

Behoefte aan vriendschap, aan iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of hulp bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n ervaringen en verhalen met iemand wil delen.