Activiteiten Eemland

Sociaal Maatje

Wij bieden hier sociale ondersteuning aan mensen met (licht) sociale beperkingen. In contact komen met anderen of er op uit trekken is niet vanzelfsprekend. Onze vrijwilligers stimuleren je het ondernemen van sociale activiteiten in het maken van contact met anderen.

Taalmaatjes

In een nieuw land aankomen is voor niemand makkelijk. Wij leren mensen die de Nederlandse taal redelijk beheersen, hun taal verder uit te breiden.

Vriendschappelijk huisbezoek - Amersfoort

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Vriendschappelijk huisbezoek - Regio Eemland

Behoefte aan vriendschap, iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.