Maatjes op Maat Eemland

Je bent misschien niet zo van het praten maar vooral van iets samen doen.

Maatje op Maat:

Eerst gaan we kijken wat je wilt en naar je mogelijkheden. Vervolgens gaan we samen kijken hoe dit ingevuld kan worden en met wie.

Je kunt niet zomaar met iedereen dit doen. De ene persoon ligt je gewoon beter dan de ander. Vandaar dat er vooraf een kennismaking is met een Maatje om te kijken of de klik er is.

Doel is dat je goed met je Maatje kunt zijn en kunt samenwerken en die met je meeleeft en je steunt. Een maatje is er niet voor een paar keer maar voor langere tijd. Dan heb je tijd om aan elkaar te wennen en te ontdekken wat je allemaal samen kunt doen.

Het kan zijn dat je heel goed weet wat je wilt maar dat het lastig is om iemand te vinden die dat met je wilt doen. Het kan ook zijn dat je eigenlijk nog niet zo goed weet wat je wilt doen. In beide gevallen doen we wat we kunnen om een stap verder te komen. Belemmeringen zijn er om te leren dat je misschien ergens anders moet kijken of gewoon een onduidelijk of lastig pad waar je alleen maar de volgende stap hoeft te zetten om te kijken wat dat je brengt.

Als je aan het zoeken bent en je kijkt alleen daar waar het licht is, vergeet je dat het ook in het donker kan liggen. 

 


 

Telefonisch:033-4790840

Meer informatie: maatjes.eemland@humanitas.nl

Vacatures
Stoere vrouw op zoek naar wandelmaatje in Leusden

Af en toe is het lastig om mijzelf in beweging te krijgen en mis ik gezelschap. Ik maak het liefst wandelingen van een kilometer of 5. Contact en omgang met dieren vind ik leuk. Het roze prinsessenjurkje heeft me nooit gepast, cowboylaarzen wel. De Dinsdag en woensdag middag past in mijn planning.

Ontsnappen aan mijn eigen bubbel

Ik, vrouw midden twintig wil graag een Maatje met wie ik mijn netwerk kan uitbreiden. Omdat ik begeleid woon, geldt dit ook voor mijn vriendinnen. Ik wil graag contact met iemand buiten deze groep. Overdag werkt ik op een manege. Ik sta open voor verschillende activiteiten. In verbinding zijn, is vo...

Bekijk alle vacatures