Eemland

Rouwcafé

Humanitas organiseert eens in de drie maanden het Rouwcafé voor mensen die een verlies hebben meegemaakt.

Op zondagmiddag wordt er een interactieve inleiding gehouden over een onderwerp, dat aan rouw en verlies gerelateerd is. Hierover wordt nadien gezamenlijk nagepraat. Houdt u niet van een inleiding, dan ontvangen we u graag rond 15 uur in ons Rouwcafé om onder het genot van een kopje koffie of een drankje nog gezellig tot 16 uur samen te zijn.

Het Rouwcafé in Amersfoort vindt eens in de drie maanden plaats in Koetshuis Randenbroek, Heiligenbergerweg 119 in het Randenbroekerpark te Amersfoort. Parkeren: Parkeerplaats Metgensbleek (met de tomtom Heiligenbergerweg 123 kiezen, deze woning ligt naast de parkeerplaats). Van daaruit is het via de witte brug, rechtdoor lopend, 150 meter tot het Koetshuis.

Met de fiets of lopend: Ingang Heiligenbergerweg tegenover verzorgingscentrum Nijenstede. Rechtdoor de weg volgen. Na 200 meter ziet u links het koetshuis (tegenover de vijver en nog vóór het witte huis)
Met de bus: De lijnen 77, 78, 80, 82 en 83 rijden langs Park Randenbroek. Uitstappen bij halte Nijenstede. Zie verder de beschrijving voor voetgangers.
 

Tevens is Humanitas Eemland in 2014 gestart met het Rouwcafé Gooi en Eemland. In samenwerking met Humanitas 't Gooi en Versa Welzijn wordt eens in de drie maanden in Eemnes een Rouwcafé georganiseerd. U hoeft zich niet van tevoren op te geven, de toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Locatie:De Schoter, Wakkerendijk 66/A, 3755 DD Eemnes, (bij de Nicolaaskerk), er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Data Rouwcafé

17 September  Eemnes

8   Oktober Amersfoort

19 November Eemnes

11 Februari Amersfoort (lezing Daan Westerink)

 

Rouwcafé Gooi en Eemland

Een impressie van het Rouwcafé Gooi en Eemland te Eemnes.