Café Vrijdenken op Vrijdag sluit tijdelijk haar deuren door het Corona-virus!

Samenwerking Humanitas Eemland en het Humanistisch Verbond

                                     

Café Vrijdenken op Vrijdag sluit tijdelijk haar deuren door het Corona-virus!

Nadat het infectiegevaar is geweken, kunnen we de deuren weer open zetten.

U bent dan weer van harte welkom op elke eerste vrijdag van de maand in het Café aan

de Lieve Vrouwestraat 13 in Amersfoort van 10.30 uur tot 12.00 uur.

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland.

Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar vhb.eemland@humanitas.nl of humanistischverbondeemland@gmail.com

Terugblik op het Café van Vrijdag 6 maart 2020

    

“Niemand in onze regio hoeft alleen te blijven met vragen over het leven, zin en betekenis”.
Willem Blokland, humanistisch geestelijk verzorger bij het Centrum voor Levensvragen Eemland vertelde dat sinds kort mensen thuis bezoek kunnen krijgen van een geestelijk verzorger, als zij daar door ziekte of verlies behoefte aan hebben. Het team van het centrum voor levensvragen bestaat uit zeven geestelijk verzorgers met verschillende levensbeschouwelijke achtergronden. Men kan zichzelf aanmelden, maar de huisarts of familieleden kunnen dit ook doen. De gesprekken zijn in principe bedoeld voor mensen van 50 jaar en ouder met het accent op de laatste levensfase. Ook naasten kunnen gesprekken aanvragen. Zie: www.centrumlevensvrageneemland.nl

  • Herhaalde oproep gastvrouw of gastheer voor Café Vrijdenken

Café Vrijdenken is vanuit Humanitas Eemland een initiatief van de activiteit Vriendschappelijk Huisbezoek (VHB). Graag willen we het Café van alle vrijwilligers en/of deelnemers van Humanitas Eemland laten zijn. En hoe kan dat beter door ook gastvrouwen of gastheren van andere activiteiten bij het Café te betrekken.

Daarom zijn we op zoek naar een gastvrouw of gastheer, die Marion Wiertz of Inge Boelaart (VHB) kan vervangen als één van hen niet kan.

Vind jij het leuk om mensen te ontvangen en welkom te heten? Dan komen we graag met jou in contact. Je kunt een mailtje sturen naar vhb.eemland@humanitas.nl of bellen met telefoonnummer 033 - 479 08 40 en vragen naar Marion Wiertz.

Terug naar overzicht