Eemland

Fort Happy

Fort Happy is een feest voor verstandelijk beperkten. Iedereen met een beperking, zowel verstandelijk ofwel lichamelijk, is hier welkom. Uiteraard zijn ook eventuele begeleiders welkom!

Fort Happy is een initiatief vanuit Fort 33, in samenwerking met Humanitas en de Klepper, opgezet om mensen met een verstandelijke beperking een feest-avond te bieden. De entree voor dit feest is kosteloos, de drankjes kunt u kopen aan de bar.

De locatie is voorzien door Fort33, en werkt nauw samen met de Klepper om zo een leuk mogelijke avond te bieden. Wij werken met zeer bekwame vrijwilligers die veiligheid voorop stellen zodat iedereen zorgeloos kan genieten.

-Bij ons staat de communiteit voorop-

De muziek zal worden voorzien door een DJ's genaamd Sebastian Parie en Vince van den Ham. Zij maken dit feest compleet door de tofste nummers te draaien en een gave lichtshow te geven.

Het adres is Bavoortseweg 25, te Leusden en het feest zal duren van 20:00 tot 24:00 en zal plaatsvinden op 23 juni. Hiernaast is er parkeergelegenheid voor om en nabij de 200 auto's. Wij maken het u namelijk graag zo gemakkelijk mogelijk.

Mocht u iemand kennen met een verstandelijke beperking, en wilt u deze persoon graag een avondje uit meegeven? Komt u dan langs, of licht deze persoon in. 

Samen staan wij sterk!

Terug naar overzicht