Humanitas Rouwcafé Woudenberg

                          


Humanitas Rouwcafé Woudenberg

 

Lezing: Hoe wordt er gerouwd en hoe rouw ik?

Datum: zondag 23 juni  van 13.30-16.00, inloop vanaf 13.00

Locatie: De Voorhof

Nico Bergsteijnweg 139, 3931 CC Woudenberg

 

Humanitas Eemland organiseert in samenwerking met de Kleine Schans op zondagmiddag 23 juni weer een lezing in het Rouwcafé in Woudenberg.


Deze lezing wordt verzorgd door Annemiek Baudoin. Annemiek studeerde Rouwbegeleidingskunde aan Hogeschool Utrecht. Zij begeleidde lotgenotengroepen Nabestaanden Na Zelfdoding bij Humanitas Utrecht en verzorgt lezingen met rouw als thema.

Ieder mens rouwt op zijn eigen unieke manier. Tegelijkertijd zijn er overeenkomsten te ontdekken in hoe mensen omgaan met een groot verlies. Tijdens deze bijeenkomst maakt u kennis met hedendaagse en bruikbare ‘rouwmodellen’. U kunt op een laagdrempelige wijze uw eigen manier van omgaan met verlies onderzoeken. Er wordt ook gebruik gemaakt van Symboolstenen. Dit is een eenvoudige en zachte, maar geen softe, methode om zicht te krijgen op uw proces van rouw.

U bent van harte uitgenodigd!

Het Rouwcafé is een plek waar belangstellenden en lotgenoten kunnen samenkomen om stil te staan bij het verlies van een dierbare. Een spreker belicht een aspect van rouw, waarna we hierover in gesprek gaan en u uw ervaringen kunt delen met elkaar. Dit samenzijn, de( h)erkenning, het delen van elkaars verhaal en begrip voor een ieder maakt deze middag speciaal.

Het Rouwcafé is altijd op zondagen in een informele sfeer met koffie en wat lekkers.

De toegang is gratis en iedereen is welkom. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 

Parkeren is niet toegestaan op het terrein van de Voorhof. Gelieve te parkeren op de parkeerplaatsen tegenover het gebouw of in de wijk. 

Aanmelden is niet noodzakelijk. 

Voor meer info:

https://www.humanitas.nl/afdeling/eemland/agenda/

Facebook: Humanitas afdeling Eemland

Terug naar overzicht