Eemland

Rouwcafé

Datum: 17 december 2017 van 13.30-16.00 uur

Locatie: Koetshuis Randenbroek, Randenbroekerpark, Amersfoort

Voor iemand die rouwt zijn feestdagen vaak een mijnenveld. Vol met prikkels die het verdriet kunnen aanraken en het gemis benadrukken. Bijvoorbeeld dat speciale plaatje dat je op de radio hoort. Of iemand die zegt “prettige feestdagen” terwijl je er als een berg tegenop ziet.

We hebben voor dit Rouwcafé geen spreker uitgenodigd, de spreker zijn we zelf op deze laatste bijeenkomst van dit jaar.

We gaan het Koetshuis Randenbroek extra gezellig aankleden en vragen u een mooie herinnering aan feestdagen mee te brengen die u al dan niet met ons zou willen delen. Dat kan een zelf geschreven verhaal zijn, een voorwerp, een anekdote, een stukje muziek, een dierbare foto. En al die mooie herinneringen die tegelijkertijd ook schrijnen, gaan we met elkaar delen.

U krijgt ook een aantal handvatten die wellicht wat steun bieden tijdens de feestdagen.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk en iedereen is van harte welkom.

Parkeren: Parkeer uw auto op de parkeerplaats Randenbroek op de Ringweg Randenbroek naast huisnummer 123 (tegenover het oude ziekenhuis). Vanaf de parkeerplaats loopt u via een wit bruggetje rechtstreeks het park in. Volg het pad rechtdoor en na 2 minuten staat u bij het koetshuis. Te voet, met de fiets, openbaar vervoer: http://www.koetshuisrandenbroek.nl/bereikbaarheid/

Aanmelden is niet noodzakelijk, meer informatie vindt u op: www.humanitas.nl//afdeling/eemland/activiteiten/rouwcafe

Terug naar overzicht