Eemland

Rouwcafé Amersfoort

Een volgende editie van het rouwcafé zal binnenkort wederom plaatsvinden.

Tijdens dit Humanitas Rouwcafé is Marcella van Gool te gast, zij is gespecialiseerd in mindfulness en verlies en rouw.

“Bij een verlies kun je overspoeld worden door allerlei emoties en gevoelens (pijn, verdriet, boosheid en meer). En ook vragen als: ‘Mag ik dit wel voelen?’ ‘Is dit normaal?’. Of je wilt het niet voelen. Allemaal begrijpelijke reacties. Mindfulness leert om alle gevoelens er te laten zijn. Ze horen erbij, ze zijn er immers. Op een zachte manier contact maken met wat er is.” Deze middag gaat u zelf een aantal mindfulness oefeningen ervaren.

Rouwcafé Humanitas Eemland is een ontmoetingsplaats met de ongedwongen sfeer van een café. Waar praten over de dood geen taboe is. Na afloop van de workshop is er uiteraard voldoende gelegenheid om na te praten.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk, een financiële bijdrage wordt op prijs gesteld. En iedereen is van harte welkom. Voelt u zich vrij om iemand mee te brengen.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk en iedereen is van harte welkom. Neemt u ook gerust iemand mee.

Parkeren: Parkeer uw auto op de parkeerplaats Randenbroek op de Ringweg Randenbroek naast huisnummer 123 (tegenover het oude ziekenhuis). Vanaf de parkeerplaats loopt u via een wit bruggetje rechtstreeks het park in. Volg het pad rechtdoor en na 2 minuten staat u bij het koetshuis.

Aanmelden is niet noodzakelijk, meer informatie vindt u door de link te volgen.

https://www.humanitas.nl/afdeling/eemland/activiteiten/rouwcafe

Terug naar overzicht