Eemland

Rouwcafé Humanitas Eemland

                                                                                

                                  Rouwcafé Humanitas Eemland             
                                      Zondag 14 oktober 2018
                                            10.30-13.00 uur
          Locatie: Koetshuis Randenbroek, Randenbroekerpark, Amersfoort
                                   Heiligenbergerweg 117-119

                                                         

Tijdens dit Rouwcafé is Laurina Geluk-van Amerongen, gespecialiseerd in de begeleiding van verlies en rouwprocessen, te gast. Zij vertelt ons over autobiografisch schrijven en het positieve/therapeutische effect hiervan. Na de workshop bent u een ervaring rijker. “Door woorden te geven aan herinneringen, door stil te staan bij wat er was, leer je met nieuwe ogen naar het oude te kijken. Hierdoor ontstaat er ruimte voor de toekomst”.

Rouwcafé Humanitas Eemland is een ontmoetingsplaats met de ongedwongen sfeer van een café waar praten over de dood geen taboe is. Na afloop van de workshop is uiteraard voldoende gelegenheid om na te praten. De toegang is gratis, een financiële bijdrage wordt op prijs gesteld en iedereen is van harte welkom. Voel u zich vrij om iemand mee te brengen.

Aanmelden is niet noodzakelijk. Meer informatie is te vinden op: https://www.humanitas.nl/afdeling/eemland/activiteiten/steun-bij-rouw  

Parkeren: Parkeer uw auto op de parkeerplaats Randenbroek op de Ringweg Randenbroek naast huisnummer 123 (tegenover het oude  ziekenhuis). Vanaf de parkeerplaats loopt u via een wit bruggetje rechtstreeks het park in. Volg het pad rechtdoor en na 2 minuten staat u bij het koetshuis.

Als u slecht ter been bent kunt u doorrijden tot aan het Koetshuis Randenbroek en daar op hun terrein uw auto parkeren. Neemt u dan de ingang bij de Heiligenbergerweg tegenover verzorgingscentrum Nijenstede. Rechtdoor de weg volgen. Na 200 meter ziet u links het koetshuis (tegenover de vijver en nog vóór het witte huis).

Te voet, met de fiets, openbaar vervoer:  http://www.koetshuisrandenbroek.nl/bereikbaarheid/

Terug naar overzicht