Eemland

Rouwcafé Humanitas Eemland

                                  Rouwcafé Humanitas Eemland

               Lezing: Gaan mannen anders om met verlies dan vrouwen?

                     Datum: 25 november 2018 van 13.30-16.00
                           Locatie: Koetshuis Randenbroek,

               Park Randenbroek   Heiligenbergerweg 115-119   Amersfoort

                                            O                                  

                     Tijdens dit Rouwcafé is Tim verdiek te gast. 

Als tiener verloor hij zijn vader. Als jonge vader verloor hij zijn vrouw. Voormalig journalist Tim Overdiek (53) heeft dat verlies omgezet in een nieuw leven als therapeutisch coach en specialiseert zich in mannen en verlies. Hij schreef het boek Tranen van Liefde. Hierin beschrijft hij het jaar na de dood van echtgenote Jennifer, als gevolg van een verkeersongeval. Hij bleef achter met hun twee zoontjes, toen 9 en 12 jaar. Tim praat levendig over de dood waarin hij zelfspot niet uit de weg gaat. Want vooral in tijden van rouw mag er ook gelachen worden.

 

Rouwcafé Humanitas Eemland is een ontmoetingsplaats met de ongedwongen sfeer van een café waar praten over de dood geen taboe is. Na afloop van de lezing is uiteraard voldoende gelegenheid om na te praten. De toegang is gratis, een financiële bijdrage wordt op prijs gesteld en iedereen is van harte welkom. Voel u zich vrij om iemand mee te brengen.

 

Aanmelden is niet noodzakelijk. Meer informatie is te vinden op:
https://www.humanitas.nl/afdeling/eemland/activiteiten/steun-bij-rouw


Parkeren: Parkeer uw auto op de parkeerplaats Randenbroek op de Ringweg Randenbroek naast huisnummer 123 (tegenover het oude  ziekenhuis). Vanaf de parkeerplaats loopt u via een wit bruggetje rechtstreeks het park in. Volg het pad rechtdoor en na 2 minuten staat u bij het koetshuis.

Als u slecht ter been bent kunt u doorrijden tot aan het Koetshuis Randenbroek en daar op hun terrein uw auto parkeren. Neemt u dan de ingang bij de Heiligenbergerweg tegenover verzorgingscentrum Nijenstede. Rechtdoor de weg volgen. Na 200 meter ziet u links het koetshuis (tegenover de vijver en nog vóór het witte huis).

Te voet, met de fiets, openbaar vervoer:

http://www.koetshuisrandenbroek.nl/bereikbaarheid/

Terug naar overzicht