Rouwcafé Humanitas Eemland

Rouwcafé Humanitas Eemland                    

 Lezing: Waarom voelt rouw zo eenzaam? 

 Datum: zondag 13 oktober van 13.30-16.00, inloop vanaf 13.00

 Locatie: Koetshuis Randenbroek

 Park Randenbroek 115-119, Amersfoort 

Voel jij door je verlies alsof er een groot gat in je leven is geslagen? Alsof er een puzzelstukje in je leven mist? Tijdens deze lezing leer je waar dat gevoel van eenzaamheid vandaan komt en wat je hieraan kunt doen. Je ontdekt hoe je je kunt verbinden met jezelf én met de ander, zodat je weer zin in het leven vindt. 


Onze gast is Minjon van Zoest, zij is als coach en rouwbegeleider verbonden aan www.overrouw.nl.

                       

Rouwcafé Humanitas Eemland is een ontmoetingsplaats met de ongedwongen sfeer van een café waar praten over de dood geen taboe is. Na afloop van de lezing is uiteraard voldoende gelegenheid na te praten. De toegang is gratis, een financiële bijdrage wordt op prijs gesteld en iedereen is van harte welkom. Voel u zich vrij om iemand mee te brengen.

Aanmelden is niet noodzakelijk. Meer informatie is te vinden op:
Facebook: Humanitas afdeling Eemland.  

Parkeren: Parkeer uw auto op de parkeerplaats Randenbroek op de Ringweg Randenbroek naast huisnummer 123 (tegenover het oude ziekenhuis). Vanaf de parkeerplaats loopt u via een witbruggetje rechtstreeks het park in. Volg het pad rechtdoor en na 2 minuten staat u bij het koetshuis.

Als u slecht ter been bent kunt u doorrijden tot aan het Koetshuis Randenbroek en daar op hun terrein uw auto parkeren. Neemt u dan de ingang bij de Heiligenbergerweg tegenover

verzorgingscentrum Nijenstede. Rechtdoor de weg volgen. Na 200 meter ziet u links het koetshuis(tegenover de vijver en nog vóór het witte huis).

Te voet, met de fiets, openbaar vervoer:
http://www.koetshuisrandenbroek.nl/bereikbaarheid/

Terug naar overzicht