Verlies & Rouw Café Amersfoort

 
                                                       
                                                                                
                            
Verlies & Rouw Café Amersfoort
Zondag 15 maart 2020   13.30 - 16.00 uur
Locatie: Koetshuis Park Randenbroek, inloop vanaf 13.00 u

 

Rouw door verschillende vormen van verlies

Bij verlies denken we meestal aan het overlijden van een dierbaar persoon. Je kunt echter ook je goede gezondheid verliezen, een relatie, je baan. Misschien had je wel bepaalde verwachtingen die niet uitkomen, word je genoodzaakt om een leefpatroon los te laten of dient een volgende levensfase zich aan. Dergelijk verlies is pijnlijk en roept vaak een rouwreactie op. 

Je kunt ook denken aan 'oud verdriet' dat opspeelt. Verder spreekt men steeds vaker van 'levend verlies': rouw wanneer jijzelf of een naaste getroffen wordt door een chronische ziekte of beperking.   

Hoewel verlies en rouw bij het leven horen, lukt het ons of de omgeving vaak niet goed hiermee om te gaan. Terwijl ieder mens zich gezien en gesteund mag voelen in zijn of haar verlies en rouw.

Amber Bohncke begeleidt deze middag. Zij is eerder bij Humanitas ‘jongeren en rouw’ betrokken geweest. Zij biedt als coach begeleiding bij verlies en rouw voor alle leeftijden, vanuit haar praktijk GEWOONLeven. Als professional en ervarings-deskundige heeft ze kennis opgedaan over verschillende vormen van verlies. 

Deze middag neemt Amber ons mee in het brede spectrum van verlies, aan de hand van de nieuwste inzichten. Er is tijd voor het delen van eigen ervaringen en de mogelijkheid om te kijken hoe je daar mee om kunt gaan. 

Aanmelden is niet noodzakelijk. De middag is gratis toegankelijk, een bijdrage wordt op prijs gesteld.

 

Facebook: Humanitas afdeling Eemland

Bij vragen kun je per email contact opnemen:    rouwcafehumanitaseemland@gmail.com

Terug naar overzicht