Eemland

Welkom bij Café Vrijdenken op Vrijdag 5 april 2019

Welkom bij Café Vrijdenken op Vrijdag 5 april 2019

   ‘Waarom inspireert het humanisme mij, of jou?’               

Kom je ook naar Café Vrijdenken op Vrijdag 5 april 2019?

Deze ochtend vertelt Ria Olthof van het Humanistisch Verbond waarom het humanisme haar inspireert. Maar, zij is ook benieuwd hoe jij daar over denkt. 

Café Vrijdenken op Vrijdag is elke eerste vrijdag van de maand is in café De Lieve Vrouw aan de Lieve Vrouwestraat 13 in Amersfoort.

Jij en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom van 10.30 uur tot 12.00 uur om elkaar te ontmoeten, koffie of thee te drinken en in gesprek te gaan. 

Reactie van Maaike Oud, pianodocent uit het Café van 1 maart 2019:

“De vraagstelling ‘wat muziek met je doet’ vond ik zo boeiend, dat ik daar graag over wilde vertellen. In je hele levensloop zit muziek. Als baby in de baarmoeder, tijdens je jeugd kan het je identiteit mede bepalen, de muziek waar je bij hoort. Muziek om te luisteren, troost te bieden om te bewegen, te dansen, mee te zingen, te verbinden en ondertussen activeer je je brein.”

Deze inleiding was zo inspirerend dat menigeen aangaf: ‘Ik ga toch weer meer naar muziek luisteren.’ Of ‘Ga me nu toch aanmelden voor zangles.’ 

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar vhb.eemland@humanitas.nl of humanistischverbondeemland@gmail.com of kom langs!

Terug naar overzicht