Café Vrijdenken sluit tijdelijk de deuren

Café Vrijdenken sluit tijdelijk de deuren

Café Vrijdenken sluit tijdelijk de deuren

Corona maakt dat we helaas de deuren van ons Café tijdelijk gesloten moeten houden. Wanneer het weer mogelijk is om bij elkaar te komen, laten we dat weten via onze website en Nieuwsbrief.

We hebben een nieuwe locatie gevonden voor Café Vrijdenken! Namelijk: het gebouw van het Apostolische Genootschap aan de Meridiaan 39 in Amersfoort. De ingang is aan de zijde Sextant en parkeren kan aan de achterkant van Meridiaan 39. En de fiets kan in de kelder

van het gebouw worden gestald.

Terugblik op het Café van 2 oktober

Vrijdag 2 oktober was voorlopig de laatste ontmoeting van het Café Vrijdenken in de Theetuin De Heyligenberg in Leusden. De opkomst was niet groot, maar daardoor konden de gasten in kleine kring over het thema eenzaamheid in gesprek gaan. Dit thema was bewust gekozen omdat van 1 tot en met 8 oktober de landelijke week tegen eenzaamheid was. In Amersfoort en omstreken omgedoopt tot de week van de ontmoeting.

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar vhb.eemland@humanitas.nl of humanistischverbondeemland@gmail.com of kom langs!

Terug naar overzicht