Welkom bij Café Vrijdenken op vrijdag 7 februari 2020

2020 is een bijzonder jubileumjaar voor Humanitas. De vrijwilligersorganisatie bestaat 75 jaar! Daar gaan we in 2020 lokaal en landelijk veel aandacht aan schenken met allerlei activiteiten en uitingen.

Samenwerking Humanitas Eemland en het Humanistisch Verbond

 

  • Welkom bij Café Vrijdenken op vrijdag 7 februari 2020              

2020 is een bijzonder jubileumjaar voor Humanitas. De vrijwilligersorganisatie bestaat 75 jaar! Daar gaan we in 2020 lokaal en landelijk veel aandacht aan schenken met allerlei activiteiten en uitingen. Eén van de eerste activiteiten in Amersfoort is in Café Vrijdenken.

Joop Caljouw, voorzitter van Humanitas Eemland, neemt je in vogelvlucht mee van 1945 tot 2020. Je bent van harte welkom!

 

Café Vrijdenken op Vrijdag is elke eerste vrijdag van de maand in Café De Lieve Vrouw aan de Lieve Vrouwestraat 13 in Amersfoort.

Jij en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom van 10.30 uur tot 12.00 uur om elkaar te ontmoeten, koffie/thee te drinken en in gesprek te gaan.

 

Terugblik op het Café van Vrijdag 3 januari jl.

Dit keer was er geen thema, maar luidden we met iedereen het nieuwe jaar in. Een toast op 2020!

 

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar vhb.eemland@humanitas.nl of humanistischverbondeemland@gmail.com of kom langs!

Terug naar overzicht