Eemland

Welkom bij Café Vrijdenken

Welkom bij Café Vrijdenken op Vrijdag 4 januari 2019:

                          

Welkom bij Café Vrijdenken op Vrijdag 4 januari 2019

          Van toen naar nu…! 

Kom je ook naar Café Vrijdenken op vrijdag 4 januari 2019? Elke eerste vrijdag van de maand is in café De Lieve Vrouw aan de Lieve Vrouwestraat 13 in Amersfoort Café Vrijdenken op Vrijdag.

Jij en alle inwoners van Amersfoort en omgeving zijn van harte welkom van 10.30 uur tot 12.00 uur om elkaar te ontmoeten, koffie of thee te drinken en in gesprek te gaan. 

We verwelkomen deze ochtend een wel zeer bijzondere gast uit de rijke Amersfoortse geschiedenis van meerdere eeuwen geleden. 

Een reactie van vrijwilliger, Ronald Elenbaas uit ons vorige Café op 7 december, de dag van de Vrijwilliger:

‘Vrijwilligerswerk loopt als een rode draad door mijn leven. In mijn studietijd leerde ik door het vrijwilligerswerk. Later kon ik die ervaring gebruiken in betaald werk én kon ik jonge Amsterdammers via een mentoraat een tijdje tot steun zijn. En nu bezoek ik via Vriendschappelijk Huisbezoek van Humanitas een deelnemer, die een klein sociaal netwerk heeft. Zo kan ik iets voor die ander betekenen en die ander voor mij.  En dat is het mooie van vrijwilligerswerk.’

 

Café Vrijdenken op Vrijdag is een initiatief van het Humanistisch Verbond en Humanitas Eemland. Wil je meer weten over dit initiatief, stuur dan een mail naar vhb.eemland@humanitas.nl of humanistischverbondeemland@gmail.com of kom langs !    

Terug naar overzicht