Eemland

Zondagochtendwandeling

Op zondag 4 december 2016 organiseren Miranda van den Eijnden van Artesia en Wendy Pater van In de tmoeting weer een boswandeling na verlies. De wandeling is bedoeld voor mensen die met overlijden te maken hebben (gehad).

We willen lotgenoten met elkaar in contact brengen. Lotgenoten hebben elkaar veel te vertellen en hoeven niet veel uit te leggen. Het doet deelnemers zichtbaar goed om te kunnen praten over hun verlies en over hoe zij proberen om hun leven weer te leven. Het lopen in de natuur heeft vaak een helende werking. Daarnaast kunnen de deelnemers terecht bij Miranda en Wendy met hun verhaal en vragen. Beiden zijn ervaringsdeskundige en werken als verliesbegeleider.  

We komen om 10.00 uur bij elkaar bij De Serre van de biologisch dynamische tuinderij van Land en Boschzigt, Leeuwenlaan 34 (achter huisnummer 22), 1243 KB ’s Graveland.  

Kosten voor deelname zijn € 10,00 (contant). We wandelen ongeveer een uur. Na afloop praten en drinken we nog wat in De Serre (kosten zijn voor eigen rekening). 

Elke maand verweven we een thema in de wandeling. Deze maand is het thema van de wandeling: ‘Nu’. Rouwen kun je van dag tot dag, van uur tot uur anders ervaren. Hoe gaat het nu met je? Waar wil jij nu aandacht aan geven? Tijdens deze wandeling bespreken we dit.  

Graag even aanmelden als je mee wilt lopen bij info@praktijkartesia.nl.

Terug naar overzicht