Afscheid Greet Schoonderbeek

Wethouder Imming bedankt Greet Schoonderbeek voor 20 jaar inzet bij Home-Start Humanitas Amersfoort.

Gisteravond werd Greet Schoonderbeek, tijdens een vrijwilligersfeest, door wethouder Fleur Imming, van de gemeente Amersfoort, bedankt voor haar inzet als vrijwilliger bij Humanitas Home-Start Amersfoort.

20 jaar lang ondersteunde zij gezinnen met jonge kinderen door hen een luisterend oor te bieden en praktische en emotionele steun. Zo heeft ze veel moeders bijgestaan in een moeilijke gezinsfase. Ook zette zij zich veelvuldig in voor de organisatie door het mede organiseren van activiteiten voor vrijwilligers en gezinnen. Wethouder Imming bedankte haar voor haar inzet en noemde het heel bijzonder dat ze dit vrijwilligerswerk zo lang heeft gedaan.

Greet Schoonderbeek vertelde zelf dat ze ontzettend heeft genoten van dit werk en heel veel geleerd van zichzelf en van de gezinnen. Home-Start Humanitas Amersfoort bestaat 21 jaar en is er voor gezinnen met kinderen tot en met de basisschoolleeftijd. 
Er zijn nog steeds enthousiaste vrijwilligers nodig!

Graag willen wij Greet bedanken voor haar onuitputtelijke inzet voor Humanitas, en de maatschappij. We zullen je missen, en veel voorspoed gewenst in je komende avonturen.

Terug naar het nieuwsoverzicht