Eemland

Afscheid voorzitter en penningmeester Humanitas

Op 5 februari namen Louk Kerkhoffs en Leen Vlieland afscheid als voorzitter en penningmeester van Humanitas Eemland. Hun taken in het bestuur zijn opgevolgd door Joop Caljouw en André Wilbers.

Tijdens een goed bezocht Vrijwilligerscafé werden Louk en Leen toegesproken door Jos Kloppenburg en Door Wondergem.

Louk heeft zich jarenlang in het bestuur ingezet voor Humanitas. Eerst met Vriendschappelijk Huisbezoek en het Maatjesproject. Eén van de hoogtepunten was het bezoek aan FC Utrecht met een groep jongeren. Daarna als voorzitter, waar hij altijd wel iets wist te regelen, iemand kende of een potje wist te vinden.

Leen is ruim acht jaar penningmeester geweest. Hij vervulde deze taak op uitermate consciëntieuze wijze en wist altijd uitgebreide toelichting te geven op de stand van zaken. Daarnaast was hij nauw betrokken bij het organiseren van vrijwilligersevenementen en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden.

We danken beiden hartelijk voor hun bijdrage aan de vereniging Humanitas. We hopen Leen en Louk in de toekomst nog vaak tegen te komen. We wensen Joop en André veel succes in hun nieuwe functie.

Terug naar het nieuwsoverzicht