jubileumjaar Home-Start 25 jaar in Nederland

Minister verbindt vlaggen aan feestslinger Home-Start 25 jaar

Home Start Eemland is een project van Humanitas Eemland met steun van de gemeenten Leusden, Woudenberg en Baarn en van Indebuurt033 (Amersfoort).

Opvoedvragen? Ouders vertellen dat ze blij zijn met de ondersteuning door Home-Start vrijwilligers. Informeel. Ervaringsdeskundig. Laagdrempelig. We zijn er graag vroeg bij om ouders te helpen hun gezin op de rit te houden. Tijdige opvoedsteun voorkomt dat alledaagse vragen uitgroeien tot grote problemen. Een aantal ouders is zelf vrijwilliger geworden! In het jubileumjaar heeft Home-Start tientallen feesten georganiseerd. Kinderen, ouders, vrijwilligers, ondersteuners vierden mee. De feestslinger is superlang geworden. Minister Hugo de Jonge (VWS) verbindt de laatste vlaggen met elkaar aan feestslinger met duizenden vlaggen. Deelnemers, Uitgestelde kinderfeestjes, Fonds Kinderhulp: bedankt voor een mooi jubileumjaar! We gaan door!

https://www.home-start.nl/nieuws/vws-minister-hugo-de-jonge-besluit-jubileumjaar-homestart

 

 

#opvoeden #kinderen #vrijwilligerswerk #hulpbijopvoeden #opvoedvragen #WeekVanDeOpvoeding #UitgesteldeKinderfeestjes #FondsKinderhulp #HomeStart #minVWS

                          
Terug naar het nieuwsoverzicht