Kerst diner

Aan tafel voor een heerlijk kerstdiner met 80 mensen

Humanitas Eemland, Leerhotel Het Klooster en Sligro zorgen voor gezelligheid in de dagen voor Kerst. Studenten van Hotelschool Amersfoort bereiden en serveren de gerechten in de ambiance van Leerhotel Het klooster en de ingrediënten zijn van Sligro. Een unieke samenwerking om mensen met een klein sociaal netwerk toch een gezellig diner te geven, zo vlak voor de kerstdagen.

Op 30 november krijgen 80 deelnemers van Humanitas Eemland heerlijk eten voorgeschoteld van Sligro en Leerhotel ’t Klooster. Het is goed om te zien dat er veel maatschappelijke betrokkenheid is uit verschillende branches. Dit initiatief wordt breed gedragen en dat geeft een warm gevoel.

De kerstperiode is bij uitstek een periode om samen te komen en terug te kijken op het afgelopen jaar. Voor veel mensen is Kerst een mooie tijd die gedeeld wordt met vrienden en familie. Voor een kleine groep is dit juist een lastige tijd. Bijvoorbeeld voor mensen zonder directe of nabije familie. Deze groep verdient aandacht. De unieke samenwerking tussen Humanitas Eemland, Sligro en Leerhotel Het Klooster maakt dit prachtige initiatief mogelijk.

Over Leerhotel Het Klooster

Bij Leerhotel Het Klooster staat passie voor gastvrijheid en gastronomie centraal. Volgens het concept van Onderwijs in Bedrijf doen studenten van Hotelschool Amersfoort hier praktijkervaring op in de bedrijfsechte omgeving van een hotel, restaurant, vergader- en evenementenlocatie. Leerhotel Het Klooster combineert hiermee onderwijsfaciliteiten met de unieke ambiance van een monumentale locatie

Terug naar het nieuwsoverzicht