New Life Computers

New Life Computers steunt deelnemers van Thuisadministratie Humanitas Eemland met gratis computer.

Het project Thuisadministratie is bedoeld voor mensen die moeite hebben hun administratie te organiseren en die behoefte hebben aan een steuntje in de rug om dit toch voor elkaar te krijgen. Een vrijwilliger komt bij de deelnemer thuis en adviseert hoe hij of zij de administratie weer op orde kan brengen en houden. Het doel is dat de deelnemer de regie over de eigen administratie (terug) krijgt. Na een aantal bezoeken van een vrijwilliger kan iemand weer zelfstandig verder. Bijna altijd is dat binnen een jaar. De meeste deelnemers voelen zich na korte tijd dan ook enorm geholpen.

Onze vrijwilligers merken dat het overzicht krijgen van de inkomsten en uitgaven een stuk sneller verloopt als er een computer aanwezig is. De deelnemer kan dan (met steun van de vrijwilliger) direct actuele informatie opvragen, gebruik maken van internet-bankieren en de steeds vaker digitaal verzonden post van allerlei instanties op tijd lezen. Echter voor een aantal van onze deelnemers geldt dat als hun laptop/pc niet meer werkt, er geen middelen zijn om deze te vervangen. En soms was er ook nooit geld om een laptop/pc te kopen.

Wij zijn dan ook heel blij dat New Life Computers heeft besloten (oudere, nog werkende) pc’s of laptops kosteloos voor deze deelnemers beschikbaar te stellen !!!!!

                  

New Life Computers is een Amersfoorts bedrijf dat zowel nieuwe pc’s/laptops verkoopt, als ook laptops en pc’s repareert. (https://newlifecomputers.nl)  

Zij zijn bereid om oudere computers en/of laptops die van de hand worden gedaan (die te oud zijn voor de gebruiker maar nog wel werkbaar zijn) voor onze deelnemers op te knappen en deze geheel kosteloos te doneren. Hierdoor kunnen onze deelnemers in Amersfoort en omgeving er nog enige tijd prima mee werken.

De eerste laptops die zij inmiddels hebben gedoneerd, zijn door zeer blije deelnemers ontvangen en in gebruik genomen.

Terug naar het nieuwsoverzicht