Sociale Kringen

Sociale kringen

Vanuit de lunch in de Week van de Ontmoeting zijn er een aantal sociale kringen ontstaan: mensen met dezelfde belangstelling die het leuk vinden om gezamenlijk activiteiten te ondernemen.

Wandelgroep

Zo is er een kring die op de eerste woensdag van de maand met elkaar gaat wandelen. Bij voldoende belangstelling wordt er in het nieuwe jaar mogelijk ook op maandagmiddag gewandeld. Contactpersoon van deze kring is Peter Wiertz, socialekringen@gmail.com

 

Gezamenlijk uit eten

Er is ook een kring van mensen die eens per maand gezamenlijk gaan eten bij één van de vele sociale eetgelegenheden die Amersfoort rijk is. Een mooie manier om kennis te maken met sociale voorzieningen in de eigen wijk. Contactpersonen van deze kring zijn Els van der Hoeff en Christine Bouman, socialekringen@gmail.com .

 

Culturele groep

Dan is er nog een kring die één of meerdere keren per maand gezamenlijk deelneemt aan een culturele activiteit. Dat kan zijn het bezoeken van een concert, museum, theater of filmhuis. Contactpersonen van deze kring zijn Lea Lettens en Ingrid Stolk, socialekringen@gmail.com.

Mocht u belangstelling hebben om ook eens mee te doen met een activiteit, neem dan contact op met bovengenoemde contactpersonen. Van harte welkom!

Terug naar het nieuwsoverzicht