Eemland

Onze helden!

Aan alle vrijwilligers die zich inzetten voor vriendschappelijk huisbezoek. Bedankt!

Vriendschappelijk Huisbezoek (VHB) Humanitas Eemland – 11 mei 2017

Hartstikke bedankt vrijwilligers voor jullie inzet!

‘Wij, coördinatoren van VHB horen vaak terug van de deelnemers, dat ze zo blij zijn met het bezoek van de vrijwilliger. Even kunnen praten over wat ze bezig houden of gewoon een kopje thee of koffie drinken voor de gezelligheid en de ontmoeting. Maar, wat het ook is tijdens jullie bezoekjes, één ding is duidelijk, de deelnemers en wij zijn trots op jullie inzet. En daarvoor willen wij jullie bedanken.’

Marion, Christien, Walter en Inge

Stad van Cahen

Op 11 mei kwamen de vrijwilligers van VHB bij elkaar in de Stad van Cahen aan de Muurhuizen 104 in Amersfoort. Na een woord van welkom met koffie en thee nam Sabine Molmans, beheerder van het pand ons mee in het ontstaan van de stad en over het leven in deze stad anno 2017.

 

Daarna toog het gezelschap naar de buren, zorgresidence Het Seminarie.

Wist u dat elke donderdagavond senioren uit de binnenstad van Amersfoort kunnen aanschuiven voor een gezellige maaltijd? Meer info: kantoor@hetseminarie.nl 

Het mooie van dit initiatief is, dat het overeenkomsten heeft met VHB. Beide willen mensen uit hun sociale isolement halen om de eenzaamheid te verminderen.

 

Als afsluiting liepen de vrijwilligers naar Something Else aan de Grote Sint Jansstraat 11 voor een heerlijke high tea. Walter Broek van Something Else kwam nog met een verrassing, een donatie voor Humanitas.

Bij deze veel dank voor de erg leuke en perfect georganiseerde middag met rondleiding door de stad van Cahen, het Seminarie en de heerlijke en gezellige high tea daarna, afgelopen donderdag. Nogmaals dank!

-Een vrijwilliger van VHB

 

Terug naar het nieuwsoverzicht