Over ons

Jaarlijks helpt Humanitas Eemland honderden mensen.

In de regio Eemland heeft Humanitas meer dan 250 vrijwilligers, die samen honderden mensen steun bieden. Wij bieden thuisadministratie, vriendschappelijk en activerend huisbezoek, opvoedingsondersteuning (Home-Start), steun bij verlies en rouw, taalcoaches, Sociale Kringen, BOR ( Begeleide Omgangsregeling bij scheiding) en het maatjesproject voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.

Onze afdeling is actief in verschillende gemeenten in de regio Eemland.

Het bestuur van Humanitas Eemland bestaat uit Ninette van Hasselt (voorzitter en PR),René Borkus (secretaris en Steun bij Verlies), André Wilbers (penningmeester), Katja Schmeing (Home-Start en BOR), Henriëtte Neuteboom (Taalmaatjes),Jan Anne van Dijk (Vriendschappelijk Huisbezoek en Maatjes op maat), Frank Moors (Thuisadministratie en Fondsenwerving),

Humanitas Eemland is gevestigd aan Muurhuizen 104, te Amersfoort. Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen naar de afdeling Eemland van Humanitas, tel. 033-479 0840 of een e-mail sturen aan eemland@humanitas.nl. 

Mocht de telefoon niet worden beantwoord, spreekt u dan alstublieft het antwoordapparaat in. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en derhalve niet altijd tijdens werktijden bereikbaar of op ons kantoor aanwezig.

Vriendschappelijk huisbezoek DN+VW 01271