Sint Nicolaasactie

Een mooie herinnering en blije kinderen. Als je het niet breed hebt zorgt de Humanitas Sinterklaasactie voor een leuk cadeautje voor jullie kind.

Het kind wordt voor de Sinterklaasactie aangemeld door de ouders. Meestal zijn zij door hulpverleners getipt over het bestaan van de Sinterklaasactie. Maar het kan ook zijn dat de ouders de actie al kennen omdat ze al contact hebben met Humanitas. De kinderen maken een verlanglijstje voor Sinterklaas. Aan de hand daarvan kopen vrijwilligers de cadeautjes en uiteraard passen die bij de leeftijd en belangstelling van de kinderen. De cadeautjes worden door vrijwilligers uitgezocht en door zwarte pieten bij de kinderen thuis gebracht. Zo krijgen ook zij een fijne Sinterklaasavond. En op school kunnen ze – net als de andere kinderen – vertellen wat de Sint in hun schoen heeft gedaan.

Aanmelden

Ken of heb je kinderen die voor deze actie in aanmerking komen? Dan kun je contact opnemen met de coördinator.

Informatie voor vrijwilligers

Vindt je het leuk om cadeautjes te kopen of voor zwarte piet te spelen? Dan kunt je de Sint Nicolaasactie ondersteunen bij de inkoop, het inpakken of het rondbrengen van de cadeautjes.