CONTACT

Humanitas
 • E-mail:
 • Telefoonnummer: 040 206 5350
 • Adres:
 • Extra informatie:

  CORONACRISIS:

  Update 14-1-2021:
  Ons kantoor is voorlopig nog gesloten, onze medewerkers werken vanuit huis en zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

  Bij vragen kun je een email sturen naar info.eindhoven@humanitas.nl. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen.

  WIJ ZIJN VERHUISD! 

  Vanaf heden is ons adres:
  Dr. Cuyperslaan 64
  5623 BB Eindhoven

 • Humanitas Eindhoven is actief in: Bergeijk, Best, Bladel, Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Casteren, Cranendonck, Duizel, Eersel, Eindhoven, Gastel, Geldrop, Geldrop-Mierlo, Hapert, Heeze, Heeze-Leende, Hooge Mierde, Hoogeloon, Hulsel, meer...

Onze vrijwilligers helpen je graag

Humanitas Jeugdsupport biedt ondersteuning middels een maatje aan jongeren en jongvolwassenen. Een maatje voor jongeren die te maken hebben gehad met jeugdhulpverlening, risicomeiden en jonge vluchtelingen.

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Duur van de ondersteuning: 3 tot 6 maanden.

Twee jongetjes maken een kleurplaat aan een tafel
Meer activiteiten van Humanitas Eindhoven
Humanitas: Eindhoven

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 4 januari 2021 is ons nieuwe adres:

Humanitas Eindhoven
Dr. Cuyperslaan 64
5623 BB Eindhoven

Steun van vrijwilligers, dat werkt!

Wij zijn er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Met een steuntje in de rug vinden ze de kracht, het vertrouwen en de energie om hun leven weer op te pakken. Jaarlijks geven zo'n 450 goed getrainde vrijwilligers dat steuntje. En dat werkt! Humanitas Eindhoven werkt binnen drie verschillende thema's: eenzaamheid, opvoeden en opgroeien.

Vacatures Humanitas Eindhoven
Jeugdsupport zoekt maatjes!

Als vrijwilliger ondersteun je jongeren die te maken hebben (gehad) met jeugdhulpverlening, risicomeiden of jonge vluchtelingen en/of bij financiƫn.

Help jij een gezin op weg? Wij zoeken opvoedondersteuners bij Home-Start

Als vrijwilliger van Humanitas Opvoeden spring je bij. Je geeft ouders en hun kind(eren) precies het steuntje in de rug dat ze op dat moment nodig hebben.

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Wat we doen

OPVOEDEN

Opvoeden valt niet mee, maar met een beetje hulp lukt het vaak wel om zelf je gezin weer goed draaiende te houden. Activiteiten binnen dit thema:

Home-Start 
Wel-Thuis
 
Begeleide Omgangsregeling (BOR)

Humanitas: Wat we doen

OPGROEIEN

Samen met een vrijwilliger op zoek naar een oplossing voor problemen op school en/of relaties met familie/derden. Onze activiteiten binnen dit thema:

Jeugdsupport

Humanitas: Wat we doen

EENZAAMHEID

We helpen je bij het opbouwen en onderhouden van een sociaal netwerk, zodat je er niet (meer) alleen voor staat. Onze activiteiten binnen dit thema:

Vriendschappelijk Huisbezoek van Mens tot Mens
Meedoen in de Wijken
Samen Ouder Worden

Humanitas: Eindhoven

Wat doet Humanitas extra in deze Coronatijd?

 • Belgezel biedt eenzame (oudere) mensen in Eindhoven telefonisch een steuntje in de rug en geeft hen de mogelijkheid om wekelijks een ondersteunend en vriendschappelijk gesprek te voeren met een vaste vrijwilliger om verdere eenzaamheid te voorkomen en sociale isolatie te doorbreken. Bel 06-53110225

Feest! Humanitas is jarig!

We bestaan op 31 mei 2020 precies 75 jaar. 
Al 75 jaar zijn wij er voor iedereen.
Lees hier meer over onze geschiedenis.

#75JAARHUMANITAS

//www.youtube-nocookie.com/embed/F-4fMyIwfTs

Humanitas ondersteunt Stay Human

Stay Human is een oproep om - ondanks vragen en bezorgdheid - vluchtelingen altijd te blijven zien als mensen. En om respectvol om te gaan met wie een ander standpunt inneemt dan jij.

//www.youtube-nocookie.com/embed/qn8ptPA_mnw