Wat we doen

BOR

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Duur van de ondersteuning: 3 tot 6 maanden.

Home-Start

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Humanitas je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor en denkt met je mee in oplossingen. Voor gezinnen met kinderen tot 18 jaar.

Jeugdsupport & Get a Grip

Jeugdsupport & Get a Grip ondersteunt middels een maatje jong(volwassenen). Een maatje voor jongeren die te maken hebben gehad met jeugdhulpverlening, risicomeiden en jonge vluchtelingen of die ondersteuning kunnen gebruiken bij geldzaken of de administratie hiervan.

Gesprekken van Mens tot Mens & Belgezel

Voel jij je soms eenzaam of heb je behoefte aan meer contact? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Meedoen in de Wijken

Het doel is participatie, beter Nederlands leren spreken het middel. Meedoen in de Wijken helpt Eindhovenaren van buitenlandse afkomst hun Nederlands te verbeteren zodat ze actief kunnen deelnemen aan de samenleving.  

Humanitas Wel Thuis

Heeft jouw gezin te maken met Jeugdzorg? Is er een lastige thuissituatie? De vrijwilligers van Humanitas Wel Thuis zijn er voor jou en je gezin. Hij of zij is er voor jou en helpt je de alledaagse dingen.