Wat we doen

BOR

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Duur van de ondersteuning: 3 tot 6 maanden.

Home-Start

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Humanitas je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor en denkt met je mee in oplossingen. Voor gezinnen met kinderen tot 18 jaar.

Jeugdsupport

Humanitas Jeugdsupport biedt ondersteuning middels een maatje aan jongeren en jongvolwassenen. Een maatje voor jongeren die te maken hebben gehad met jeugdhulpverlening, risicomeiden, slachtoffers van loverboys of uitbuiting en jonge vluchtelingen.

Vriendschappelijk Huisbezoek van Mens tot Mens

Heb jij behoefte aan iemand met wie je kunt praten? Klop dan aan bij Gesprekken van Mens tot Mens. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of heb steun bij de verwerking van een gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Taalmaatjes Meedoen in de wijken

Het doel is participatie, beter Nederlands leren spreken het middel. Meedoen in de Wijken helpt Eindhovenaren van buitenlandse afkomst hun Nederlands te verbeteren zodat ze actief kunnen deelnemen aan de samenleving.  

BOR regio

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Onze vrijwilligers houden geen dossier bij en treden als het goed gaat steeds wat verder terug. Duur: 3 tot 6 maanden.

Samen Ouder Worden Eindhoven

Samen Ouder Worden: Zet jij je in voor betekenisvolle contacten met (eenzame) ouderen? Met de inzet van vrijwilligers en professionals draagt Humanitas ertoe bij, dat ouderen hun leven op een voor hen zinvolle manier kunnen invullen.