Steun ons

Word lid, vrijwilliger of donateur

Humanitas heeft een goede reputatie. Deze reputatie rust vooral op de kwaliteit van onze activiteiten. Een belangrijke factor daarbij is de landelijke samenwerking en ondersteuning. De subsidies dekken de directe kosten van de projecten. De extra kracht die we putten uit de landelijke samenwerking wordt er niet door bekostigd.

De steun van onze leden en donateurs is mede daarom heel belangrijk voor Humanitas.

HOE KUNT U ONS STEUNEN?
> Lid worden  Door lid te worden van Humanitas Eindhoven steunt u onze vrijwilligers en kunt u, als u dat wilt, actief meepraten en denken over de vereniging en haar activiteiten. Leden betalen € 30,- per jaar en ontvangen het magazine Van Mens tot Mens. Daarin vertellen vrijwilligers over hun werk, zodat u op de hoogte blijft van Humanitas en haar activiteiten. En vooral: zodat u zèlf kunt zien wat er met uw geld gedaan wordt. Klik hier om direct lid te worden.

> Donateur worden  U kunt zich natuurlijk ook als donateur aanmelden, waarbij u zelf kiest welk bedrag u wilt overmaken aan Humanitas. We houden u dan desgewenst regelmatig via e-mail op de hoogte van onze activiteiten. Klik hier om direct donateur te worden.

> Eenmalige gift Ook een eenmalige gift is uiterst welkom. Ons bankrekening nummer is NL45RABO0344759458 t.n.v. Humanitas District Zuid Filiaal - Adres: dr. Cuyperslaan 64, 5623 BB Eindhoven

Wilt u daarbij vermelden dat uw donatie of gift bestemd is voor Humanitas Eindhoven? Klik hier om een eenmalige gift te doen.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER HOE JE HUMANITAS KUNT ONDERSTEUNEN.