Help gezinnen op weg tijdens de coronacrisis.

Ook vanuit Humanitas Eindhoven zetten wij ons nu extra in. Misschien wil jij als Eindhovenaar gezinnen uit de regio helpen?

Het dagelijkse leven van ons allemaal wordt op dit moment behoorlijk gedomineerd door het coronavirus. Het is mooi om te zien dat er tal van initiatieven ontstaan om elkaar te helpen, ook in deze roerige tijd. Iets wat in deze tijd nog net even meer aandacht vraagt!

Humanitas opvoeden wil zich inzetten voor gezinnen die vastlopen door telefonisch contact te organiseren. Deze crisis vraagt veel van gezinnen en kan stress en spanning geven. We hebben daarom een speciaal telefoonnummer geopend waar gezinnen naar toe kunnen bellen of appen:
06 - 38722341

Wil jij je inzetten door telefonisch een gesprek te voeren met een ouder of verzorger? Met jouw steun kunnen we voortzetten wat we normaal doen met persoonlijk contact en voorkomen we sociaal isolement. We kunnen gezinnen helpen door te luisteren naar de problemen en frustraties en oplossingen aan te bieden. Dit kan eenmalig of in de vorm van een belmaatje dat wekelijks belt. Een steuntje in de rug doet wonderen!

Of:
 
Ken jij een ouder of verzorger die we kunnen helpen door even een luisterend oor te bieden of gewoon even een praatje te kunnen maken over waar die persoon op dat moment behoefte aan heeft?


In beide bovenstaande gevallen willen wij je vragen om een mail te sturen en je contactgegevens bij ons achter te laten via m.cardol@humanitas.nl.

Wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.