Wat we doen

Vrouwen Emancipatie contactgroep

Maak je wereld groter en vertrouwder, met Persoonlijke Ondersteuning van Vrouwen. Een ontmoetingsplaats waar vrouw ervaringen kunnen uitwisselen, leren voor zichzelf op te komen en zichzelf te ontwikkelen.

Humanitas Maatjes

Maatjesproject Op Maat Voor Jou: toegespitst op jouw behoeften, ongeacht je achtergrond of verleden. Iedereen kan zich eenzaam voelen ongeacht achtergrond of leeftijd. Met contact met een maatje kom je verder on de mensen. Die stap is vaak gemakkelijker te nemen met zijn tweeën. 

Telefooncirkel voor alleenstaanden

Dankzij de Telefooncirkel weet er altijd iemand hoe het met je gaat. Zo sta je er nooit alleen voor. Mocht er wat zijn. De cirkel bestaat uit een dagelijks belrondje tussen 8 tot 10 alleenwonende mensen. Een vrijwilliger is het begin- en eindpunt van de keten. Bij ‘geen gehoor’ komt die in actie.

Topclub, voor jongeren met autisme

De Topclub Voor jongeren is ‘n ontmoetingsplek waar deelnemers autisme begrijpen. Waar je niets hoeft uit te leggen, maar waar vriendschap en hulp voorop staan. Er is veel ruimte voor gezelligheid: naar ‘n film of museum, wandelen; activiteiten waarbij jij leuke mensen ontmoet.

Levensverhaal

De geschiedenis van je leven kun je vastleggen in een Levensverhaal. De vrijwilligers van Humanitas werken na de gesprekken je Levensverhaal uit op de computer. Het Levensverhaal kan  daarna in een map gebundeld worden, met eventueel foto's erbij. Levensverhaal