Emmen & Borger Odoorn

Voorlezen AZC

Is Nederlands nog moeilijk? Een vrijwilliger van Humanitas Voorlezen leest op het AZC voor aan je kinderen. Leuk én leerzaam, ook voor jou zelf.

Kinderen vinden het heerlijk om voorgelezen te worden, maar willen ook graag over de verhaaltjes meepraten en vertellen. Zeker wanneer ze zelf al een beetje kunnen lezen.  Spelenderwijs krijgt jouw kind het Nederlands steeds verder onder de knie. Heel belangrijk, want daarmee kan het zich nu en later beter redden. Voor kinderen vanaf de basisschoolleeftijd in het AZC.

Het voorlezen gebeurt na schooltijd in de AZC-school.

Het voorlezen aan kinderen wordt gedaan in de groep of individueel aan kinderen in het AZC Hesselanden in Emmen. Zo kunnen kinderen zichzelf nu en later beter redden.

Heb je belangstelling om vrijwilliger te worden  bij het Voorlezen, stuur een mail of neem contact op met Dhr. Hans de Raaff.

ATTENTIE!!       ATTENTIE!!!      ATTENTIE!!!       ATTENTIE!!!!           ATTENTIE!!

Afdeling Emmen vraagt met spoed vrijwilligers voor het Voorlezen op het AZC Hesselanden in Emmen bij het station Emmen-Zuid.

Je leest niet alleen voor met de kinderen van de basisschool in het centrum, maar ook doe je taal- en andere spelletjes, dus veel afwisseling!

Het voorlezen en andere activiteiten vindt plaats na schooltijd, vanaf 15.30 uur ongeveer en op maandagmiddag, dinsdagmiddag en vrijdagmiddag.

Heb je belangstelling neem dan contact op met Margot Willems , telefoon 06-11460141 . Je kunt ook een mail sturen naar voorlezen.humanitas@gmail.com