Emmen & Borger Odoorn

Levensverhaal

Je bent op een punt in je leven aanbeland waar je voor jezelf de balans wil opmaken.

Het is een een plezierig tijdverblijf om herinneringen op te halen en daarmee iets nieuws te creëren.

Als je van je levensverhaal een plakboek, fotoboek met teksten of een boek wilt maken, kun je daarmee veel familieleden en/of vrienden een plezier mee doen.

 Wij van Humanitas afdeling Emmen, Borger - Odoorn kunnen je helpen met je "Levensverhaal".                       

Bij het "levensverhaal" wordt een vrijwilliger gekoppeld aan de hoofdpersoon. De vrijwilliger komt b.v. eens per 14 dagen langs om te luisteren, te praten en samen met de hoofdpersoon de geschiedenis te structureren tot een verhaal. Om de week wordt het verhaal door een vrijwilliger op de computer uitgewerkt in de afgesproken vorm. Gedacht wordt aan een verhaal op papier wel of niet in boekvorm;teksten met foto's;plakboek;collage of een herinneringskoffer.

Wij van afdeling Emmen, Borger - Odoorn beperken ons voorlopig tot teksten op papier in bijvoorbeeld een A-4 map.

Aan het samen maken van het "Levensverhaal" zijn geen kosten verbonden. Wil je het uiteindelijke resultaat in een (foto) - boek zetten en het laten drukken of printen, dan komen deze kosten voor je rekening.

Wanneer  ook een "Levensverhaal" wilt maken, dan kunt u contact opnemen met onze coördinator/vrijwilliger die in het kader "Contact" staat

  

Folder Levensverhaal kun je hier downloaden.

   

Vacature--Vacature--Vacature--Vacature--Vacature--Vacature--Vacature--Vacature

    Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor Levensverhaal.

   Heb je belangstelling, neem dan contact op met Sylvia de Boer, telefoon 06-45266906 of stuur        een mail naar levensverhaal.emmen@gmail.com