Afscheid Boudewijn Swiebel

                Laatste bestuursvergadering met Boudewijn Swiebel

Na bijna 20 jaar penningmeesterschap is Boudewijn Swiebel gestopt als penningmeester. Op de laatste bestuursvergadering van 2017, op maandag 18 december , heeft het bestuur van afdeling Emmen, Borger -Odoorn, bij monde van onze voorzitter Jenne Holman, Boudewijn in het zonnetje gezet.

Vanaf 1994 zit Boudewijn al in het bestuur als secretaris. Dat heeft hij tot 2002 gedaan. Vanaf  2006 tot en met december 2017 is Boudewijn penningmeester geweest. Dus 19 jaar een bestuursfunctie bekleed. Hij was een gedegen, accurate en betrouwbare penningmeester.Hij haalde de subsidies van de gemeenten binnen en zorgde voor geld uit andere bronnen. Een betere penningmeester had het bestuur vroeger en nu zich niet kunnen wensen.

                                                                                                                                                       

                                            Bloemen en cadeaubon 

                         

                                                                                                                                             Gouden Speld                                                           

Jenne bedankte Boudewijn  voor  zijn grote inzet als penningmeester en ontvangt een bos bloemen en een cadeaubon. Voor al die jaren van betrokkenheid bij  en inzet voor Humanitas werd door door Jenne symbolisch De Gouden Speld opgespeld. Dat was toch wel een totale verrassing voor de scheidende penningmeester!

Het bestuur wenst Boudewijn nog een lang en gezond leven met zijn familie!!

Terug naar het nieuwsoverzicht