Bijeenkomst met afdeling Coevorden

Dinsdag 7 januari was onze jaarlijkse bijeenkomst met het bestuur van de afdeling Coevorden. Namens Coevorden waren de voorzitter Wout Ann Botter en de secretaris Geert Blom aanwezig. Van onze kant waren Sylvia Schenderling, Zwaan Evenhuis,Cees van de Grift, Jenne Holman en Djoek Grimme  De lokatie was de kleine zaal in het Nivon-gebouw.

Na de koffie en thee met Vegters rolletjes, kwamen vele zaken aan de orde. Coevorden verhaalde over de Activiteiten die lopen en Activiteiten die op een laag pitje staan of zijn gestopt, zoals de Jonge Mantelzorgers. De Bezoekgroep draait goed; Steun bij Rouw en Verlies staat op beide afdelingen geregistreerd; kan niet anders. Contact hierover met Hoofdkantoor.

Thuisadministratie heeft weinig deelnemers; coördinatoren gaan stoppen. Misschien eventuele samenwerking met afdeling Emmen?

Coevorden ontvangt veel geld van de gemeente en betaalt geen huur voor de lokatie waar het kantoor is gevestigd en de bijeenkomsten worden daar gehouden. Alle Activiteiten vinden in de stad Coevorden op lokatie plaats. Folders worden door de afdeling rondgebracht; voornamelijk in Coevorden.

Er werd uitvoerig van gedachten gewisseld over nog meer samenwerking, gezamenlijke Activiteiten en de viering van 75 jaar Humanitas (opgericht 31 mei 1945 )

We blijven elkaar op de hoogte houden en volgend jaar zijn we in Coevorden te gast. Het was een zinvolle bijenkomst en we zijn weer volledig op de hoogte van elkaars Activiteiten  en hoe we elkaar eventueel kunnen helpen.

Terug naar het nieuwsoverzicht