Coördinatorenoverleg met bestuur

Overleg op dinsdag 30 oktober 2018 om 19.30 uur in het Nivon-gebouw

Het jaarlijkse coördinatorenoverleg met het bestuur werd dit jaar opgeluisterd met een bezoek  van burgermeester Eric van Oosterhout aan onze vergadering.Na een welkomstwoord door onze voorzitter werden de gebruikelijke punten van de Agenda afgehandeld. Daarna was het buurt aan Henriët Oldenbeuving, onze consulente om met ons in discussie te gaan over het onderwerp "Grenzen aan vrijwilligerswerk" Door middel van stellingen moesten we ons in een "ja" en "nee" kamp opstellen aan de ene en andere kant van de zaal. Sommige van de aanwezigen gingen in het midden staan; moeilijk om soms een keuze te maken.

Na de pauze schoof de burgermeester aan en gaven de aanwezige coördinatoren uitleg over hun Project/Activiteit. De burgermeester stelde de nodige vragen en meldde zich ook aan als lid van Humanitas. Een vruchtbare avond waarbij  dhr. Eric van Oosterhout nu goed op de hoogte is van de werkzaamheden van Humanitas afdeling Emmen, Borger-Odoorn.

In de ZUIDOOSTHOEKER van dinsdag 6 november 2018 beschrijft burgermeester Eric van Oosterhout in zijn wekelijkse kolom "Maak het mee" zijn bezoek aan Humanitas.

Terug naar het nieuwsoverzicht