Het Grote Voor Elkaar Festival

Ook Humanitas, afdeling Emmen, Borger - Odoorn stond met een Informatiekraam op het Marktplein in Emmen op het Grote Voor Elkaar Festival. Tientallen verenigingen en organisaties waren vertegenwoordigd op deze markt. Humanitas stond samen met "Wij hebben buren" uit de wijk Angelslo in een prachtige pagodetent.

De organisatie had de zaken goed voor elkaar. Om 11 uur werd het Festival geopend door de burgemeester met veel confetti en vervolgens waren er op het podium tot 5 uur optredens van koren en bands. De bezoekers konden ook het gemeentehuis bekijken; workshops en lezingen volgen en ook een praatje maken met de burgemeester en wethouders. Achter het gemeentehuis stond rijdend materieel van de gemeente opgesteld. Voor de eerste keer was er een "Open dag " van het gemeentehuis.

Door het regenachtige weer was het helaas niet erg druk, maar Djoek, Zwaan, Jenne en Hanneke hebben in de pagodetent nog heel wat bezoekers informatie kunnen geven over Humanitas. Een vruchtbare dag, waarbij Humanitas haar naamsbekendheid behoorlijk heeft kunnen vergroten.

Aan het einde van de dag werd aan een aantal verenigingen/organisaties op het podium door wethouder Bos een geldbedrag overhandigd voor hun initiatieven.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht