Humanitas op pad

Bestuursleden van Humanitas zijn afgelopen weken flink op pad geweest om informatie te verstrekken over de Activiteiten van Humanitas afdeling Emmen, Borger - Odoorn.

Op dinsdag 7 maart hebben Djoek Grimme en Margot Willems op uitnodiging van de  organisatie Tangenborgh aan ongeveer 50 medewerkers in het Zorgcentrum Oldersheem in Nieuw Amsterdam voorlichting gegeven over de Activiteiten. Drie groepen dames, waaronder een heer, werden iedere keer een half uur voorgelicht. Er werden veel vragen gesteld en het bleek dat de vele aanwezigen niet of nauwelijks op de hoogte waren van de Activiteiten van Humanitas.

Op maandag 13  maart hebben Hanneke Zinnemers en Zwaan Evenhuis aan 40 medewerkers voorlichting over Humanitas in het Zorgcentrum Dillehof in Klazienaveen. Deze medewerkers waren ook van de organisatie Tangenborgh. Hier ook veel vragen en onbekendheid.

 Op de Wereldvrouwendag op 8 maart in het Atlastheater was Humanitas ook actief met een stand, waar Zwaan Evenhuis en Annie Gerdes (vrouwencontactgroep )  bij stonden.

Vrijdag 10 maart vierde Buurtzorg haar tienjarig bestaan. Humanitas was met een stand uitgenodigd om dit jubileum op te luisteren. Daar hebben we dan ook gebruik van gemaakt.  Deze middag waren vele clienten van Buurtzorg aanwezig en werden getrakteerd op koffie met gebak, drankjes en hapjes, cabaret en een blaaskapel. De meeste informatie hebben Djoek Grimme en Hanneke Zinnemers gegeven aan de verzorgers en andere organisaties die Buurtzorg kwamen feliciteren.

      

Terug naar het nieuwsoverzicht