Jaarvergadering dinsdag 21 maart 2019

Dinsdag 19 maart was er in het Nivon-gebouw de jaarlijkse vergadering van Humanitas voor onze vrijwilligers en leden. Er was een behoorlijke opkomst. Een twintigtal personen gaf gehoor aan de uitnodiging. Naast de gebruikelijke agendapunten was er ook aandacht voor het afscheid van een een bestuurslid en twee coördinatoren.

De eerste persoon waarvan we afscheid namen was Marijke Wilhelm. Zij was coördinator van de werkgroep Rouw en Verlies. Marijke vertelde dat ze ook nog vrijwilliger is voor andere organisaties en dat ze een keuze heeft gemaakt en besloten heeft na 15 jaar coördinatorschap bij Rouw en Verlies te stoppen. Ze heeft met heel plezier zich ingezet voor Humanitas en bedankte de aanwezigen voor de goede samenwerking. Voorzitter Jenne Holman overhandigde Marijke een bloemetje, een kadobon en reikte haar de Gouden Spel uit. 

               

  

                                                       

                                           Na 3 jaar bestuuurslid te zijn geweest stopt Margot Willems met haar werkzaamheden voor het bestuur. Margot heeft het privé ook nogal druk  en is daarnaast ook nog coördinator van het Voorlees project op het AZC Hesselanden. Dus heeft ze besloten om te stoppen met bestuurswerk. Voorzitter Jenne Holman bedankte Margot voor haar inzet en betrokkenheid en overhandigde haar een bloemetje en een cadeaubon.

                                                  

Ria van Steenpaal neemt ook afscheid van Humanitas.Zij was ook jarenlang een van de coördinatoren van de Speelgoedactie. Helaas kon Ria vanavond niet aanwezig zijn en zal zij binnenkort thuis in het zonnetje worden gezet.

Terug naar het nieuwsoverzicht