Project "Rouw en verlies" bestaat  20 jaar

Het project "Rouw en Verlies" bestaat 20 jaar. Dat was een mooie gelegenheid het Monuta Charity Fonds onder voorzitterschap van Anita Witzier te vragen om een donatie voor het jarige Project "rouw en Verlies".             Vooral dankzij de hulp van Kasper Trip van Monuta heeft "Rouw en Verlies"  € 2000,- !!!!!  mogen ontvangen. Humanitas is een gezonde vereniging, maar heeft donaties en subsidies nodig om te kunnen blijven bestaan.

Dinsdagmiddag 13 september kwam Kasper Trip naar het Nivon-gebouw, waar Humanitas altijd bijeenkomt, om de cheque van € 2000,- uit te rijken. Na enkele lovende woorden van onze penningmeester Boudewijn Swiebel, werd de cheque door Kasper Trip van Monuta overhandigd. En dit bedrag werd door de coördinator en vrijwilligers van "Rouw en Verlies" in grote dank aanvaard. Het geld zal ondermeer gebruikt worden voor een workshop.

Het bestuur van Humanitas hoopt dat de vrijwilligers van "Rouw en Verlies" nog jaren blijven doorgaan met dit mooie werk en dat zij nog vele mensen die hun dierbaren verloren hebben, kunnen helpen in hun verdriet.

Terug naar het nieuwsoverzicht