Promo bij Stichting Knip

Op donderdag 12 december jl. vond de jaarlijkse ‘Jouw Knip’ plaats bij PRO Emmen. Stichting Knip mocht ruim 80 bezoekers verwelkomen. De avond stond in het teken van vier workshops die allemaal iets met geld en of besparen te maken hadden: zo waren er workshops over toeslagen en regelingen en kregen de deelnemers inzicht in de zorgverzekering voor het nieuwe jaar. Nieuw dit jaar was de geld-pubquiz voor jongeren. Wie weet het meeste van geld? Voorafgaand aan de workshops vond een viergesprek plaats over het nut en de noodzaak van financiële educatie.  Een gezellige informatiemarkt en een geldspel maakten de avond compleet.

Humanitas was met een stand van de Thuisadministratie op de Informatiemarkt vertegenwoordigd en die werd bemensd door Fieneke  Bierman en Ronald Brinkman de coördinatoren van de Thuisadministratie. Zij hadden een stand die werd gedeeld met  het Leger des Heils. Er werd vijf keer informatie verstrekt en een Flyer meegegeven. Verder werden nog diverse gesprekjes gevoerd. Ronald en Fieneke hebben ook nog de workshop over "Toeslagen en minima" gevolgd. Deze ervaringen hebben zij later per mail weer gedeeld met de vrijwilligers van de Thuisadministratie. Ook nuttig!!

Al met al een geslaagde avond voor de Thuisadministratie, waar Fieneke en Ronald redelijk wat informatie hebben weten te verstrekken en ook de naamsbekendheid weer wat hebben kunnen vergroten.

Terug naar het nieuwsoverzicht