Seniorenbeurs

Humanitas afdeling Emmen, Borger-Odoorn was op donderdag 28 november ook vertegenwoordigd op de Seniorenbeurs in Het Hunzehuys in Borger. Deze beurs werd door Veilig Verkeer Nederland, afdeling Borger-Odoorn georganiseerd. Aanwezig waren o.a. Veilig Verkeer Nederland, de Rabobank, Plus Bus Borger, Egberts Fietsen, Van den Berg Hoortoestellen en Den Heijer Optiek. Het bezoek kwam na 09.00 uur moeizaam op gang; mede door de slechte weers-omstandigheden. Gelukkig kwamen in de loop van de ochtend nog behoorlijk wat belangstellenden binnen lopen.

Zo'n twintigtal personen kregen bij onze stand informatie van Sylvia Schenderling en Djoek Grimme over de Activiteiten van onze afdeling. De bezoekers kregen allemaal een "Factsheet" mee met onze Activiteiten.

Het was een ochtend waarbij we onze naamsbekendheid weer wat uitgebreid hebben en hopen dat er bezoekers van onze Activiteiten gebruik gaan maken of zich aanmelden als vrijwilliger.

 Wethouwer Nynke Houwing zien we hierboven een bezoek brengen aan de kraam van Humanitas. Zij heeft o.a. Volksgezondheid in haar portefeuille.

De ochtend was uitstekend georganiseerd door de vrijwilligers van VVN Borger-Odoorn en de Seniorenbeurs werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Hieronder een reportage van de Seniorenbeurs in de krant "week in ......week uit"

     

Terug naar het nieuwsoverzicht