Vrijwilligersmarkt Werkplein Emmen

 Vrijdag 29 mei was traditiegetrouw weer de Vrijwilligersmarkt op het Werkplein in Emmen. Ook Humanitas was weer uitgenodigd en daar hebben wij weer dankbaar gebruik van gemaakt. 

Als je een uitkering hebt, mag je vrijwilligerswerk gaan doen met behoud van je uitkering. Je moet daarvoor vooraf wel toestemming vragen aan het UWV. Het vrijwilligerswerk moet wel gedaan worden bij een ANBI, een Agemeen Nut Beogende Instelling en dat bepaalt de belastingdienst.

Hieronder een foto van onze stand, die werd bemensd door Stijnie Velt en Djoek Grimme. De inloop was dit jaar van 13.00 uur tot 15.00 uur. En dat was een goede beslissing van de organisatie. De stand van Humanitas  werd uitstekend bezocht en Stijnie en Djoek hebben meer dan 30 personen te woord gestaan. Er was veel belangstelling voor het Maatjesproject en de Thuisadministratie. Nu maar hopen dat een aantal belangstellenden ook contact opneemt met de co√∂rdinatoren van deze Activiteiten.

De middag was uitstekend georganiseerd door het Werkplein; in de ondergrondse parkeerplaats stonden medewerkers klaar om je spullen naar boven te brengen en er was ruimschoots koffie/thee en andere versnaperingen.

   

                       

   Deelnemende Organisaties:

                       

                         

Terug naar het nieuwsoverzicht