Vrijwilligersmarkt Angelslo, Emmen

Het vrijwilligerssteunpunt Wij hebben Buren organiseert vrijdag 25 november een vrijwilligersmarkt.
Op zoek naar een vrijwilliger of wil je graag als vrijwilliger aan de slag in Angelslo?
Tussen 14.00 en 17.00 uur kun je terecht in het Wijkcentrum De Cluft waar vraag & aanbod bij elkaar worden gebracht.

Vrijdag 25 november heeft Humanitas afdeling  Emmen, Borger - Odoorn deelgenomen aan de Vrijwilligersmarkt in het wijkcentrum de Cluft in de wijk Angelslo in Emmen.                                                 

Deze markt was georganiseerd door het vrijwilligerssteunpunt "Wij hebben buren" . Zo'n twintigtal organisaties waren aanwezig zoals De Zonnebloem, Dierenbescherming, Sedna, Lefier, Computeronderwijs Emmerhout, Buurtzorg enz. 

De markt was bedoeld voor mensen die een uitkering hebben om als vrijwilliger te gaan werken, maar ook voor diegenen die gepensioneerd zijn en een invulling voor hun vrije tijd zoeken. De markt werd gehouden tussen 2 uur en 5 uur. Er was redelijk veel belangstelling; alleen na 4 uur kwamen er geen belangstellenden meer. De organisatie besloot dan ook dat we om rond half vijf met inpakken konden beginnen.

De belangstelling voor de kraam van Humanitas was redelijk groot. Een aantal mensen hebben een inschrijfformulier voor vrijwilligerswerk bij een Activiteit meegenomen. En nu maar hopen dat we reactie ontvangen.

    

 

Terug naar het nieuwsoverzicht