Emmen & Borger Odoorn

Coördinator voor het Maatjesproject

Coördinator Maatjes gevraagd

Humanitas afdeling Emmen, Borger - Odoorn zoekt een coördinator voor het Maatjesproject.

De huidige coördinator stopt binnenkort met zijn werk. Na 6 jaar succesvol als coördinator gewerkt te hebben, wil hij wel eens wat anders gaan doen.

De Projecten die onze afdeling organiseert, noemen wij Activiteiten

De activiteiten worden aangestuurd door een of meerdere coördinatoren. Dit is onder meer afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden. Bij de activiteit Maatjes is behoefte aan één coördinator.       Bij de Maatjes activiteiten gaat het vooral om leuke dingen met elkaar te gaan doen, zoals een wandeling maken, een gesprek voeren, ergens met elkaar naar toe gaan.

De kerntaak van de coördinator is de intake van de mensen die om inzet van Humanitas vragen, de deelnemer. Vervolgens wordt deze deelnemer gekoppeld aan een vrijwilliger. Ook de zoektocht en intake van vrijwilligers maakt onderdeel uit van de coördinatie. Dit ook i.s.m. het bestuur.

De coördinator onderhoudt contacten met organisaties die voor het project van belang kunnen zijn, zoals en wijkteams en maatschappelijk werk , i.s.m. het bestuur.

                  

maatjesfolder_nieuw_2017 (2) (1).pdf maatjesfolder
maatjesfolder Download ‘maatjesfolder_nieuw_2017 (2) (1).pdf’: /siteassets/locaties/emmenborger-odoorn/fotos/maatjesfolder_nieuw_2017-2-1.pdf

                          

De coördinator regelt een aantal keren per jaar een bijeenkomst waar de vrijwilligers van het project aan deelnemen. Evenzo onderhoudt de coördinator contact met het bestuur van Humanitas.

De kosten die een coördinator ten behoeve van een project maakt worden vergoed. Denk daarbij aan reiskosten en in overleg uitgekozen opleidingen.

Heb je interesse?

Bel dan met Djoek Grimme (0591-514 205 ) of mail naar emmen@humanitas.nl

Zie ook onze website Maatjesproject en bekijk ook het filmpje.

Terug naar overzicht