Emmen & Borger Odoorn

Vrijwilligers gezocht

  

Humanitas is een landelijke vereniging en is er voor mensen –de deelnemers - die het even niet in hun eentje redden. Ze vinden steun in een van onze meer dan 700 activiteiten. Regie over je eigen leven, gelijkwaardigheid en verantwoordelijkheid voor jezelf en voor het samenleven met anderen zijn waarden die hierbij voorop staan.

De projecten en activiteiten van Humanitas worden door lokale afdelingen in het hele land georganiseerd. De afdeling Emmen, Borger-Odoorn, met 12 activiteiten, zoekt per direct voor 1 van haar activiteiten vrijwilligers om de deelnemers op vrijwillige basis te begeleiden, dit zijn:

VRIJWILLIGER TAALONDERSTEUNING 

 Bij de Taalondersteuning is weer plaats voor enthousiaste vrijwilligers om anderstaligen te helpen bij het verbeteren van hun Nederlands. De vrijwilliger moet voldoende kennis hebben van de Nederlandse taal en cultuur en minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar zijn  voor genoemde activiteit. De Taalondersteuning wordt gegeven in onze locatie in het gebouw van het NIVON in Emmen-Emmermeer. 

Heeft u belangstelling neem dan contact op met Hans de Raaff coördinator van Taalondersteuning.

     Telefoon:  O6 - 11 46 01 41   Mail: taal.emmen@humanitas.nl

 

Terug naar overzicht