Gorinchem e.o.

Wat we doen

Humanitas Wel Thuis Kind Veilig Thuis

Loop het thuis niet lekker? Is er sprake van Onder Toezicht Stelling of dreigende uithuisplaatsing? Een vrijwilliger van Wel Thuis kan binnen je gezin gezelligheid en rust brengen naast de begeleiding vanuit de (jeugd)hulpverlening.

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.  

Humanitas Chatproject

Kun je nergens je verhaal kwijt? Dan is er de online service van Humanitas Chat: Het Luisterend Oog. Daar kun je anoniem terecht bij onze vrijwilligers voor korte één-op-één-chatgesprekken. Ze luisteren, denken en leven mee. Liever wat langer contact met dezelfde persoon? Dat kan ook: bij e-maatjes.

Humanitas Internationaal Vrouwen Contact lees- en discussiegroep

Maak je wereld groter en vertrouwder, met Persoonlijke Ondersteuning Allochtone Vrouwen en Meisjes. Want hoe beter je je omgeving kent en begrijpt, hoe beter je jezelf kunt redden. Onze vrijwilligsters kunnen met je meegaan naar een instantie of huisarts, maar wandelen, kletsen en winkelen kan ook.

Humanitas Home-Start Gorinchem

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger.