Wat we doen

Humanitas Steun bij Rouw en Verlies

Steun bij Rouw en Verlies biedt ondersteuning aan mensen met een (recente) verlieservaring.

Humanitas Jongerenmaatjes

De Humanitas Jongerenmaatjes bieden je vriendschap en steun  bij lastige situaties thuis of op school. Je maatje heeft aandacht voor jou.

Humanitas Wel Thuis

Heeft jouw gezin te maken met Jeugdzorg?  Is er een lastige thuissituatie? Onze vrijwilligers van Humanitas Wel Thuis zijn er voor jou en je gezin.

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiĆ«n en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.  

Humanitas Internationaal Vrouwen Contact lees- en discussiegroep

Maak je wereld groter en vertrouwder, met Persoonlijke Ondersteuning Allochtone Vrouwen en Meisjes. Want hoe beter je je omgeving kent en begrijpt, hoe beter je jezelf kunt redden. Onze vrijwilligsters kunnen met je meegaan naar een instantie of huisarts, maar wandelen, kletsen en winkelen kan ook.

Humanitas Home-Start

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger.