Wat we doen

Humanitas Jongerenmaatjes

Maatjesproject Op Maat Voor Jou: toegespitst op jouw behoeften, ongeacht je achtergrond of verleden. Een vrijwilliger is jouw maatje en gaat met je op stap. Wandelen of winkelen, of gewoon kletsen. Alles is erop gericht om jou het plezier en zelfvertrouwen (terug) te geven in je eigen contacten.

Humanitas Wel Thuis

Heeft jouw gezin te maken met één of meer Jeugdzorg hulpverleners?  Is er een lastige thuissituatie, een (dreigende) Onder Toezicht Stelling of uithuisplaatsing?  De vrijwilligers van Humanitas Wel Thuis zijn er voor jou en je gezin!

Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.  

Internationaal Vrouwen Contact (IVC)

Maak je wereld groter en vertrouwder, met Persoonlijke Ondersteuning Allochtone Vrouwen en Meisjes. Want hoe beter je je omgeving kent en begrijpt, hoe beter je jezelf kunt redden. Onze vrijwilligsters kunnen met je meegaan naar een instantie of huisarts, maar wandelen, kletsen en winkelen kan ook.

Home-Start Gorinchem Molenlanden Vijfheerenlanden

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger.