Drie nieuwe vrijwilligers Home-Start AV

Home-Start, een activiteit van Humanitas Gorinchem e.o., biedt gratis laagdrempelige (opvoedkundige) steun aan gezinnen met minimaal één kind onder de zeven jaar. De vrijwilligers komen wekelijks bij een hulpvragend gezin thuis. Home-Start is actief binnen de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Drie nieuwe vrijwilligers ontvingen deze maand een certificaat.

Suzanne Eikelenboom, Marjolein van der Velde en Joop Kamsteeg  volgden een interne training als voorbereiding op hun taak als vrijwilliger bij Home-Start. De geslaagden zijn enthousiast om met hun vrijwilligerswerk te beginnen. Home-Start en Humanitas werken uitsluitend met professioneel opgeleide vrijwilligers, daarin onderscheiden ze zich ten opzichte van veel andere vrijwiligersorganisaties. De training werd feestelijk afgesloten met een lunch.

Voor meer informatie: www.home-start.nl of www.humanitas.nl/afdeling/gorinchem of neem contact op met de coördinatoren van Home-Start Alblasserwaard Vijfheerenlanden, Anja de Kok (06-30565381), Sascha Zonneveld (06-20249328) of mail naar gorinchem@home-start.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht