Humanitas Gorinchem e.o. doet er toe

Gisterenavond heeft de maandelijkse bestuursvergadering van Humanitas Gorinchem e.o. plaatsgevonden. Wat kunnen onze volgers en vrienden de komende tijd verwachten? 

Allereerst een interview met ons nieuw bestuurslid Jacqueline Tinga op onze FB-pagina en onze site. Daarnaast een interview met onze fondsenwerver, bestuurslid Anton Janus, eveneens op onze site, FB maar ook op papier in De Stad Gorinchem. 

Ons jaarverslag 2015 wordt de komende weken op onze site en FB-account gepubliceerd. Vrijwilligersorganisatie Humanitas Gorinchem e.o. is transparant en wil dat graag met je delen. Alle ontvangen gelden worden ingezet voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en verdienen!! 

Waar is onze afdeling, niet alleen actief in Gorinchem, maar in de gehele Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, nog meer mee bezig

Een Maatjesproject voor jongeren alsmede het project Rouw en Verlies. Daarnaast staat er een project voor senioren in de steigers en gaat onze activiteit Internationaal Vrouwen Contact aan de slag met vluchtelingen. Over al deze projecten wordt later dit jaar gecommuniceerd. 

Steun Humanitas Gorinchem e.o., wordt lid of wordt sponsor van onze activiteiten. 

Ook willen wij ons vrijwilligerscorps verder uitbreiden. Humanitas Gorinchem e.o. bestaat pas drie jaar, voorziet in een duidelijke behoefte en maakt een snelle groei door. Er zijn vacatures binnen diverse activiteiten. Welke? 

Volg de komende weken de vacaturesite Indeed en de vacaturesite van de gemeente Molenwaard of kijk nu al op onze website www.humanitas.nl/afdeling/gorinchem/

Terug naar het nieuwsoverzicht